ING prelungeste programul unitatilor sale inainte de incheierea aderarii pe pilonul II

Cele mai multe din birourile ING Bank vor avea program prelungit inainte de 17 ianuarie, cand se incheie perioada de aderare la un fond de pensii private (pilonul II), pentru a permite incheierea unei pensii private ING si la ore mai tarzii.

ING Fond de Pensii este liderul pietei pana in prezent, raportand 1,066 milioane aderenti (33,54% din piata) pana pe 7 ianuarie.

Peste 100 de birouri ING Bank vor fi deschise pana la orele 21.00, incepand de luni pana vineri. Sambata si duminica, programul ramane neschimbat, birourile fiind deschise zilnic intre orele 7.00 si 23.00.

"Special pentru cei care au amanat luarea unei decizii pana in ultimul moment, am dorit sa le oferim cat mai multe cai simple de a se inscrie pentru o pensie privata la ING", a declarat Bram Boon, presedinte al ING Fond de Pensii.

Pensiile private ING poate fi incheiate si la standurile amenajate in Carrefour sau Plaza Romania pentru cei care iau o decizie pe moment, precum si la oricare din oficiile Postei Romane din intreaga tara.

Pensiile private din pilonul II sunt obligatorii pentru salariatii sub 35 de ani si optional pentru cei intre 35 si 45 de ani. Aderarea participantilor la un fond de pensii din pilonul II a inceput pe 17 septembrie 2007 si se incheie pe 17 ianuarie 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri