Bank Leumi Romania a deschis doua noi sedii in Satu Mare si Baia Mare, ca urmare a continuarii politicii bancii de extindere a retelei teritoriale care in prezent numara 35 de unitati teritoriale, amplasate in importante centre economico-financiare ale tarii.

Aceste schimbari vizeaza o mai buna pozitionare a spatiilor in zonele cu vizibilitate din oras, spatii generoase care vin in acord cu noile politici promovate de banca, dar si cu preocuparea de a oferi clientilor un mediu modern si facil in care sa deruleze operatiunile bancare.

Subsidiara din Romania a grupului financiar israelian Bank Leumi si-a sporit activele de peste doua ori in intervalul septembrie 2006-septembrie 2007, pana la 441,6 milioane dolari (1,05 miliarde lei), ca urmare a triplarii portofoliului de credite, potrivit datelor publicate de banca.

Grupul israelian Leumi, actionarul majoritar al Bank Leumi Romania, a intrat pe piata romaneasca in august 2006, dupa preluarea pachetului majoritar - de 99,27% din actiuni - al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari. In prezent, Bank Leumi le-Israel detine 99,84% din capitalul social al bancii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
First Bank a semnat acordul de preluare a Bank Leumi Romania