Adunarea generala a actionarilor de la Banca Comerciala Carpatica (BCC) a hotarat, pe 12 ianuarie 2008, revocarea din consiliul de administratie a lui Giuseppe Vinella, masura care se va fi aplicata din 31 ianuarie si in urma careia numarul administratorilor bancii se reduce la noua, a anuntat BCC.

Consiliul de administratie al bancii va fi condus de Nicolaie Hoanta si ii va avea ca membri pe Ilie Carabulea, Viorel Grigore, Ioan Gandila, Nicolae Baltes, Maria Priveghiu, Luciano Vinella, Ion Dobrica si Nicolae Nan, potrivit comunicatului transmis luni de BCC.

Banca Comerciala Carpatica are, in prezent, o retea teritoriala de 245 de unitati operationale, 220 de bancomate si 35 de automate de schimb valutar.

Actionarii bancii au decis, la sfarsitul anului trecut, majoarea capitalului social cu circa 10%, la aproape 179 milioane lei.

BCC avea, la inchiderea sedintei bursiere de luni, o capitalizare de 663,768 milioane lei, la un pret al actiunilor de 0,408 lei.

Banca Comerciala Carpatica a obtinut un profit net de 6,525 milioane lei (1,94 milioane euro) in primele noua luni ale anului trecut, cu 59,39% mai mic decat in perioada similara a lui 2006, pe fondul extinderii teritoriale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce pierderi a inregistrat Banca Comerciala Carpatica in S1