Volksbank Romania acorda firmelor, pana pe 31 mai, credite in franci elvetieni la o dobanda anuala de 3,99%, oferta valabila pentru trei noi produse de creditare destinate microintreprinderilor.
"Incepand cu 14 ianuarie am introdus trei noi produse de creditare destinate microintreprinderilor, cu finantare in franci elvetieni, oferta promotionala care va dura pana pe 31 mai 2008", se arata in comunicat.

Astfel, pentru creditele "Invest Max", valoarea creditului este stabilita in functie de garantiile aduse si de capacitatea societatii de a rambursa sumele acordate, iar perioada maxima de acordare se ridica la 15 ani pentru investitiile imobiliare si la 7 ani pentru achizitii de mijloace fixe. Creditul ar putea fi folosit pentru achizitia de sedii de firma, spatii de birouri, spatii comerciale si de productie, terenuri, autovehicule, vehicule comerciale si echipamente.

Produsul de creditare "Capital Max" ofera finantare de pana la de trei ori media lunara a cifrei de afaceri, iar perioada maxima de acordare este de 12 luni la prima aprobare, cu posibilitate de prelungire. Imprumutul poate fi destinat finantarii activitatii curente, respectiv pentru plata furnizorilor, a salariilor sau pentru plati catre oricare din bugetele care alcatuiesc sistemul bugetar, achizitionare materii prime sau plata altor operatiuni curente.

Pentru a beneficia de aceste credite, companiile trebuie sa indeplineasca unele conditii printre care inregistrarea unei cifre de afaceri mai mica de 1 milion euro pe an si o activitate operationala continua in ultimele 12 luni. Totodata, trebuie sa inregistreze profit operational pe ultimul bilant disponibil anual sau semianual.

Volksbank avea, la sfarsitul lunii septembrie 2007, active de 2,72 miliarde euro, in crestere cu 166% fata de sfarsitul lunii septembrie 2006, cand detinea active de 1,022 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri