Libra Bank va aplica, de marti, 22 ianuarie, o majorare cu 0,25% a dobanzilor anuale la depozitele in lei ale populatiei si firmelor, alcatuite pentru o luna, trei sau sase luni.

Astfel, un depozit in lei la o luna va fi remunerat cu o dobanda anuala de 7,25%, fata de 7,00% pana in prezent, unul la trei luni va fi recompensat cu o dobanda de 7,50%, fata de 7,25%, iar unul la sase luni cu o dobanda de 7,75%, comparativ cu 7,50% pana la intrarea in vigoare a noilor dobanzi.

Libra Bank a mentinut dobanda anuala acordata pentru depozitul in lei pe noua luni la nivelul de 7,75%, dar a urcat, de la 8% la 8,10%, dobanda pentru depozitul pe un an, se mai arata in comunicatul bancii.

Dobanda la sumele pastrate pe cardul de economii Libra Mix a ramas aceeasi, la nivelul de 7% pe an, iar cea la contul curent Investitia este de 6% pe an, la fel ca pana in prezent. Dobanzile la depozitele in valuta au ramas, de asemenea, neschimbate.

Libra Bank a obtinut, in primele noua luni ale anului 2007, un profit net de peste un milion de lei, in conditiile in care banca a mizat in ultimul an pe consolidarea afacerilor, mai ales pe segmentul profesiunilor liberale, unde si-a sporit finantarile cu 31%. Banca detinea, la sfarsitul lunii septembrie, active in valoare de peste 641 milioane lei (191 milioane euro), in crestere cu 30% fata de finalul anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
(P) Robotii bancari, viitorul din banking