Compania de asigurari Asitrans-EuroIns a afisat o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 29 milioane euro in 2007, in urcare cu circa 49% fata de anul anterior, pe fondul cresterii numarului de unitati teritoriale, potrivit directorului executiv al firmei, Andrei Vlad Gluvacov, citat de NewsIn.
Asitrans afisase o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 19,5 milioane euro in 2006. "Compania si-a extins extins reteaua teritoriala pana la aproape 90 de unitati in 2007, urmand ca in acest an sa crestem numarul de unitati cu cel putin 30% fata de 2007", a precizat Gluvacov.

Directorul executiv al companie a mentionat ca rezultatele companiei din 2007 au fost impulsionate de sporirea fortei de vanzare, precum si de lansarea unor produse noi, orientate catre clienti.

"La sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lui martie vom lansa un produs de asigurari de sanatate, care va completa asigurarile oferite de stat si chiar le va inlocui", a mai spus Andrei Gluvacov, care a adaugat ca Asitrans mizeaza pe o valoare a primelor brute subscrise de 100.000 de euro din vanzarea politelor de asigurari de sanatate.

El a adaugat ca valoare primelor brute subscrise din vanzarea politelor de raspundere civila auto (RCA) a ajuns in prezent la circa 30 milioane lei de la inceputul campaniei, care se desfasoara in intervalul octombrie 2007 - ianuarie 2008.

Asitrans tinteste prime de 40 milioane lei din vanzarea a 80.000 de polite RCA la sfarsitul acestei perioade, care reprezinta mai mult decat dublu fata de acelasi interval din 2006.

"Compania a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 16,8 milioane lei din vanzarea politelor RCA in lunile octombrie 2006-ianuarie 2007, dupa ce am incheiat 35.000 de polite RCA", a precizat Gluvacov.

Directorul executiv al companiei a mai spus ca Asitrans este singura companie care vinde polite in rate pentru persoane fizice. Astfel, politele RCA cu o valabilitatea pentru un an pot fi achitate in patru rate, iar cele cu valabilitate de sase luni se pot achita in doua rate. Totodata, clientii RCA Asitrans beneficiaza de tractare gratuita chiar si in cazul unor defectiuni tehnice, care nu au legatura cu un accident.

Asitrans urmeaza sa-si schimbe denumirea in EuroIns Romania, astfel ca o perioada de sase luni dupa 1 ianuarie 2008 va practica o campanie de promovare "dublu brand", respectiv Asitrans-EuroIns Romania.

Asitrans a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 66,62 milioane lei in primele noua luni din 2007, in crestere cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand afisase prime de circa 49 milioane lei.

Grupul bulgar Eurohold a cumparat in luna iulie 2007 peste 75% din actiunile Asitrans Asigurari, pentru care a platit 12,5 milioane euro. Compania romaneasca de asigurari si-a schimbat denumirea de la 1 ianuarie 2008 in EuroIns Romania, iar divizia sa de leasing, Asitrans Leasing, devine Eurolease Auto. Campania de schimbare a imaginii (rebranding) este estimata la 500.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri