Valoarea activelor gestionate de Unicredit Tiriac Bank pe segmentul de servicii bancare personalizate a urcat cu 50% anul trecut fata de 2006, pana la 200 milioane euro, banca ajungand la aproximativ 1.000 de clienti pe acest sector.

In prezent, banca ofera servicii de administrare a fondurilor pentru clientii cu venituri ridicate (private banking) doar in Bucuresti, urmand ca, pe parcursul acestui an, sa aloce consultanti specializati pe acest segment in mai multe orase din tara.

UniCredit Tiriac Bank a deschis o noua sucursala dedicata clientilor private banking in Capitala, pe strada Grigore Mora.

Clientii bancii UniCredit Tiriac pe segmentul de servicii personalizate sunt persoane cu lichiditati de cel putin 100.000 euro, insa portofoliul mediu este, in prezent, de aproximativ 200.000 euro.

"Pentru 2008 ne-am propus sa avem o prezenta cat mai buna si in afara capitalei, sa diversificam paleta de instrumente de investitii si, cel mai important, sa oferim in continuare servicii la cele mai inalte standarde", a declarat directorul departamentului de private banking din cadrul UniCredit Tiriac Bank, Monica Ionescu.

Oferta de produse si servicii pentru clientii acestui departament cuprinde fonduri deschise de investitii, portofolii de actiuni si obligatiuni, precum si produse structurate personalizate oferite in colaborare cu alte divizii din Romania, precum CA-IB Securities, Pioneer Asset Management si UniCredit Markets and Investment Banking.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group si detinea, la sfarsitul lui septembrie 2007, active totale in valoare de 3,3 miliarde de euro. UniCredit Tiriac Bank are, in prezent, aproximativ 600.000 clienti si 141 de sucursale deschise in 39 de judete.

Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai - UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, CA-IB Romania, HVB Insurance Brokers, Pioneer Asset Management, UniCredit Markets and Investment Banking, UniCredit Produzzioni Accentrate si HVB Banca Pentru Locuinte.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Povestea romanului care a ajuns vicepresedintele Bank Gutmann