Piraeus Bank Romania a scazut cu 0,5% dobanzile pentru creditele de nevoi personale fara garantie reala acordate in lei, iar pentru cele in euro si franci elvetieni dobanzile au fost micsorate cu 0,75%.
Astfel, pentru creditele in lei, dobanda este calculata in prezent, in functie de rata dobanzii la depozitele plasate pe trei luni (BUBOR), careia i se adauga 5%, in loc de 5,5%, cat era inainte.

Pentru imprumuturile in euro, dobanda se calculeaza in functie de EURIBOR la 3 luni, careia i se adauga 7,1%, in loc de 7,85%, iar pentru franci elvetieni, dobanda depinde de LIBOR la 3 luni, careia i se adauga 7,2%, fata de 7,95%.

Scaderea dobanzii nu se aplica imprumuturilor deja aflate in sold, sub incidenta noii masuri intrand doar creditele care urmeaza a fi acordate de catre Piraeus Bank Romania, se mai arata in comunicatul publicat luni de banca.

Creditul de nevoi personale aflat in portofoliul Piraeus Bank Romania are un plafon de 20.000 euro si poate fi acordat pe cel mult 10 ani.

Piraeus Bank Romania a deschis, anul trecut, 46 de noi sucursale, dublandu-si aproape numarul de unitati, pana la 100 in prezent, factor care a contribuit la triplarea numarului de clienti si a portofoliului de credite acordate pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an.

Extinderea accelerata a fost unul dintre motoarele de dezvoltare a Piraeus Bank Romania in 2007, contribuind la triplarea portofoliului de clienti in primele noua luni ale anului trecut fata de septembrie 2006. Banca a ajuns la 166.000 de clienti in septembrie 2007, iar volumului de credite acordate a avansat cu 230% in intervalul septembrie 2006 - septembrie 2007 pana la 1,824 miliarde euro, Piraeus Bank Romania avand o cota de piata de 4,2% in sistemul bancar romanesc dupa imprumuturile acordate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri