Alpha Bank a majorat dobanzile pentru depozitele in lei cu pana la 1% in cazul produselor clasice de economisire pentru populatie la sase luni, si cu 1,25%, in cazul certificatelor de depozit, adresate atat firmelor, cat si populatiei.
In cazul produselor de economisire destinate companiilor, dobanda anuala a urcat cu 0,25% pana la 5,75%, pentru depozitele la o luna si cu cate 0,50% pentru depozitele la doua sau trei luni, pana la 6%, respectiv 6,25%. Cea mai semnificativa urcare pe acest segment a fost pentru depozitul la sase luni, pentru care dobanda anuala a ajuns la 7%, de la 6,25%.

Pe segmentul pentru populatie, dobanzile anuale platite de Alpha Bank pentru depozitele atrase au urcat cu pana la 1%, ajungand la 7,25%, respectiv 7,50%, pe termen de doua, respectiv trei luni.

Alpha Bank mai anunta ca, in cazul produsului pentru populatie Alpha Progressive, recent lansat, dobanzile ating, cu o luna inainte de maturizarea depozitului, nivelul de 11,25% pentru depozitele in lei la sase luni si 14% pentru cele constituite pe o perioada de 12 luni.

Pe partea de certificate de depozit, banca a urcat, de asemenea, dobanda anuala pe care o plateste, insa cel mai mult cu 1,25%, in cazul economiilor facute in lei, pe sase luni, de catre firme. In acest caz, dobanda anuala poate ajunge la 7%. In cazul certificatelor de depozit pentru populatie, banca a majorat semnificativ dobanda in cazul economiilor plasate pe trei sau sase luni, cu cate 1,25%, pana la 7,50%, respectiv 8%.

La 30 septembrie 2007, Alpha Bank Romania avea depozite atrase de la clienti in valoare de aproximativ un miliard euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri