Primul produs - Spatios - este un credit de nevoi personale cu garantie reala (imobilul detinut de beneficiar) si este destinat persoanelor care detin deja o locuinta si vor sa cumpere sau sa construiasca o alta proprietate imobiliara. Dobanda pentru acest tip de imprumut este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate.

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, suma fiind obtinuta din vanzarea imobilului detinut anterior obtinerii creditului.

Avantajul il constituie faptul ca sumele platite lunar sunt formate doar din comisionul de administrare si dobanda, daca s-a optat pentru plata lunara a acesteia.

Al doilea produs - Cartier - este un imprumut ipotecar, adresat persoanelor care vor sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii. Perioada maxima de acordare este stabilita in functie de data de finalizare a constructiei inscrisa in proiectul de executie, fara a depasi 2-3 ani.

Citeste si:

Suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (terenul detinut si imobilul care urmeaza a fi construit).

Dobanda este, de asemenea, variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate. Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, la sfarsitul perioadei de creditare.

Ambele imprumuturi pot fi luate atat in lei, cat si in euro sau franci elvetieni.