ProCredit Bank a marit cu 0,5 puncte procentuale dobanzile la depozitele la termen in lei si cu 0,35 puncte procentuale la depozitele in euro, a anuntat azi banca.

"Aceasta decizie a fost luata ca urmare a evolutiei pietei financiare. Era firesc sa aliniem dobanzile pe care le oferim clientilor nostri in concordanta cu rata dobanzii practicate pe piata", a spus directorul general adjunct al ProCredit Bank Romania, Asmus Rotne.

In urma majorarii, depozitele in lei pe 12 luni au o dobanda anuala de 7,75%, iar depozitele in euro pe 3 luni au o dobanda de 4,1% pe an.

Banca a majorat dobanda la conturile de economii in euro pentru persoane fizice cu 1,55 puncte procentuale pana la 3,30% pe an, ca urmare a evolutiei pietei financiare.

Pentru conturile in lei, banca acorda populatiei o dobanda de 6,5% pe an. Pensionarii care aleg unul dintre depozitele la termen in lei primesc un plus de 0,5 puncte procentuale la dobanda standard in lei practicata de banca.

ProCredit Bank are in prezent 36 de sucursale si agentii in Bucuresti si in tara si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la o retea de 50 de unitati.

ProCredit Bank Romania, infiintata in 2002, face parte din grupul german ProCredit, care opereaza in prezent in 19 tari pe trei continente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri