Asta e tot! Transport, cazare cu mic dejun, asigurare de calatorie, intrarea in parcul de distractii, ne ocupam noi de tot, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Iar daca la Disneyland incepi sa vezi lucrurile in roz, sa nu ti se para ciudat- e normal, doar ai un Plan Financiar pentru Copii in buzunar.

Iata ce se intampla pe termen lung:


Viitorul copiilor devine mai roz.

Asta pentru ca Planurile Financiare pentru Copii sunt o modalitate de planificare a resurselor financiare ale familiei in folosul copiilor. Prin intermediul Planurilor Financiare pentru Copii, parintii, bunicii sau alte rude pot economisi si acumula importante sume de bani pentru viitorul celor mici. Peste ani, asta poate sa insemne: facultate, masina sau prima lor afacere.

www.ingpentrucopii.ro


Intra pe site si vei gasi multe informatii despre ce poti sa castigi daca participi la promotia pentru Planuri Financiare pentru Copii. Uita-te cu atentie la masinuta de Formula 1 cu telecomanda care se acorda pentru fiecare zi, de luni pana vineri, pe toata perioada de desfasurare a promotiei. E foarte simpatica, toata familia se poate juca cu ea.

Esti curios cand va fi tragerea la sorti pentru cele 3 excursii?
Ei bine, asta vei vedea pe site. La fel lista castigatorilor, regulamentul promotiei si multe alte informatii.