Asa ca fii gata de plecare! Ce-ti mai ramane de facut pana atunci este sa inchei un Plan Financiar pentru Copii de la ING pana pe 15 aprilie si sa castigi una din cele 3 excursii pentru 3 familii la Disneyland Paris.
Asta e tot! Transport, cazare cu mic dejun, asigurare de calatorie, intrarea in parcul de distractii, ne ocupam noi de tot, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Iar daca la Disneyland incepi sa vezi lucrurile in roz, sa nu ti se para ciudat- e normal, doar ai un Plan Financiar pentru Copii in buzunar.

Iata ce se intampla pe termen lung:


Viitorul copiilor devine mai roz.

Asta pentru ca Planurile Financiare pentru Copii sunt o modalitate de planificare a resurselor financiare ale familiei in folosul copiilor. Prin intermediul Planurilor Financiare pentru Copii, parintii, bunicii sau alte rude pot economisi si acumula importante sume de bani pentru viitorul celor mici. Peste ani, asta poate sa insemne: facultate, masina sau prima lor afacere.

www.ingpentrucopii.ro


Intra pe site si vei gasi multe informatii despre ce poti sa castigi daca participi la promotia pentru Planuri Financiare pentru Copii. Uita-te cu atentie la masinuta de Formula 1 cu telecomanda care se acorda pentru fiecare zi, de luni pana vineri, pe toata perioada de desfasurare a promotiei. E foarte simpatica, toata familia se poate juca cu ea.

Esti curios cand va fi tragerea la sorti pentru cele 3 excursii?
Ei bine, asta vei vedea pe site. La fel lista castigatorilor, regulamentul promotiei si multe alte informatii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri