Banca Transilvania (BT) a acordat peste 400 de credite clientilor din sectorul medical, in valoare de 14,8 milioane euro in patru luni de la lansarea noului produs de creditare destinat sectorului medical.

"Au fost acordate deja peste 400 de credite celor din sectorul medical, in valoare totala de 14,8 milioane euro", a declarat directorul general al Bancii Transilvania, Robert C. Rekkers (foto).

El a adaugat ca divizia are agentii bancare dedicate sectorului medical si este prezenta in cateva dintre cele mai importante centre medicale din tara, precum Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Oradea.

Prin acest proiect, sustinut de Colegiul Medicilor din Romania, banca incurajeaza medicii intreprinzatori pentru realizarea planurilor de dezvoltare personala si profesionala.

"Pana la sfarsitul anului, echipa diviziei va numara 125 de medici si consultati financiari. Urmatorul pas este deschiderea unei Agentii Divizia pentru Medici in Craiova in februarie 2008, iar pana in aprilie, in Timisoara si Bucuresti", a mai spus Rekkers.

Divizia pentru medici se adreseaza tuturor medicilor - persoane fizice si juridice. Banca ofera pachete de produse dedicate acestui segment, respectiv "Rezident", "Specialist" si "Praxis", precum si consultanta financiara si contabila printr-o retea de parteneri specializati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si