Arbitrul pensiilor private a retras avizele pentru trei agenti de marketing care au incheiat acte de aderare si dupa 17 ianuarie, data la care s-a incheiat campania de aderare initiala a romanilor la un fond de pensii obligatorii.
Cei trei agenti de marketing erau colaboratori ai ING Fond de Pensii si ai brokerilor de pensii Fincop Broker de Pensii Private, respectiv AAV Broker de Pensii Private.

Decizia de retragere a avizelor a fost luata pentru incalcarea dispozitiilor legale privind activitatea de marketing al fondurilor de pensii obligatorii, se arata in comunicat.

CSSPP a mai anuntat ca va extinde investigatiile si asupra administratorilor cu care au colaborat cei trei agenti de marketing, pentru a verifica modalitatea in care acestia au indeplinit prevederile legislatiei in vigoare.

Astfel, administratorul este raspunzator pentru recrutarea, instruirea si monitorizarea agentilor de marketing al fondului de pensii, urmand ca rezultatele sa fie facute publice, se mai arata in comunicat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri