Pentru depozitul Gold, care are o limita minima de economisire de 4.000 lei, banca a prevazut cresteri de dobanda cuprinse intre 0,50 si 1 punct procentual. La oferta de produse de economisire in lei, banca a adaugat si depozitele cu scadenta la 9 si 12 luni.

Piraeus a majorat dobanda la depozitul Gold cu termen la o luna cu jumatate de punct procentual, de la 7,25% la 7,75% pe an, iar la cel cu scadenta la trei luni cu 0,9 puncte procentuale, de la 7,35% la 8,25% pe an. Dobanda anuala la depozitul Gold pe sase luni a fost majorata cu un punct procentual, pana la 8,50%.

Noile depozite Gold, pe 9 si 12 luni, au dobanzi anuale de 8,25%, respectiv 8,00%.

Citeste si:

Alaturi de depozitul Gold, portofoliul de produse de economisire al bancii mai cuprinde depozitul "Bani Siguri" cu o dobanda fixa de care clientul poate beneficia lunar sau la maturitate, depozitul "Viitorul Tau", care permite sporirea periodica a sumei economisite fara a necesita crearea unui nou cont de depozit, si contul de economii "Ideal", prin care clientii pot dispune oricand de banii economisiti, fara ca acest lucru sa anuleze dobanda acumulata pana in acel moment.
Piraeus Bank Romania este subsidiara de pe piata romaneasca a grupului financiar grec Piraeus

Bank, cu activitati pe pietele de servicii bancare pentru populatie, IMM-uri, piete de capital, investitii bancare si leasing. Piraeus Bank Group are, in prezent, 690 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.