OTP Bank Romania lanseaza servicii bancare personalizate pentru clientii care investesc cel putin 50.000 de euro prin intermediul bancii sau au venituri lunare de cel putin 5.000 euro.
"OTP Private Banking se axeaza, in primul rand, pe performanta fondurilor investite si, in al doilea rand, pe facilitarea tranzactiilor. Situatia financiara individuala a fiecarui client este revizuita periodic, intrucat prioritatile financiare ale acestora se pot modifica de-a lungul vietii, iar oferta de produse trebuie adaptata in acest sens", se precizeaza in comunicatul OTP Bank.

Serviciul OTP private banking a fost lansat in 1995 in Ungaria, iar in 2002 a fost repozitionat si a aparut pe piata cu o noua oferta, ceea ce a dublat numarul clientilor si a triplat activele bancii. OTP Pivate Banking este liderul pietei ungare pe acest segment, cu 12.700 de clienti care detin active in valoare de aproximativ 1,6 miliarde euro si cu o cota de piata estimata la aproximativ 35%.

OTP Bank Romania a inregistrat, pe intreg anul 2007, o pierdere de 2,827 miliarde forinti (11,16 milioane euro), cu 1,54% mai mare decat in anul anterior, cand insuma 2,784 miliarde forinti (11,03 milioane euro).

In ultimele trei luni din 2007, banca a afisat pierderi de 630 milioane forinti ( 2,48 milioane euro) cu 19,5% mai reduse decat in aceeasi perioada din 2006, cand pierderile se ridicau la 783 milioane forinti (3,09 milioane euro).

Activele totale ale OTP Bank Romania au atins, la sfarsitul lui 2007, un nivel de 250,2 miliarde forinti (987,2 milioane euro), in crestere cu 29,4% fata de finalul anului anterior.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri