Cetelem IFN, avea la sfarsitul lui 2007 un sold al imprumuturilor acordate de 816 milioane lei (226 milioane euro), in crestere cu circa 77% fata de anul anterior, ca efect al diversificarii ofertei si al extinderii retelei

Cetelem IFN SA, parte a grupului financiar francez BNP Paribas, afisase la sfarsitul lui 2006 un sold al creditelor acordate de circa 460 milioane lei.

Cetelem a lansat creditul de nevoie personale prin internet, cu aprobare si transmitere contact online. Astfel, clientii pot primi raspunsul imediat la cererea sa de creditare, iar creditul permite atat aplicarea solicitarii imprumutului , cat si transmiterea aprobarii online, in cel mult 10 minute.

"Acest tip de credit prin internet are un succes remarcabil in tarile in care a fost implementat si suntem siguri ca va fi primit cu entuziasm si in romania, a declarat directorul general Cetelem IFN SA, Philippe Foursy.

Detaliile legate de credit, precum suma ce poate fi imprumutata raportata la veniturile personale, perioada de acordare, dobanda perceput si toate costurile pe care le implica obtinerea creditului, pot fi aflate pe internet in doar cateva minute, spun oficialii companiei.

Cetelem IFN este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%, potrivit reprezentantilor firmei. Societatea areo retea de peste 1.800 de puncte de vanzare si are peste 850 de angajati.

Societatea a luat nastere in mai 2005, prin preluarea Credissson International de catre Cetelem, divizia de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Viitorul este în cloud! Sunt și băncile pregătite să facă acest pas?
Setari Cookie-uri