ING Bank Romania majoreaza dobanda la contul curent ING Card Cont’Rol, cu card atasat, de la 6,3% la 7% pe an din a doua jumatate a lunii februarie, si totodata mareste si dobanda la creditul ING Personal pana la 14,95% pe an, in ton cu evolutia dobanzilor interbancare.
Prin intermediul cardului atasat, clientii bancii pot efectua depuneri si retrageri de numerar, isi pot plati facturile sau pot efectua transferuri de bani.

De asemenea, acest instrument permite schimburi valutare, cumparaturi in tara si in strainatate, precum si plati online. Dobanda acordata de ING este calculata din prima zi si de la primul leu. ING Retail Banking si-a dublat numarul de clienti in 2007.

"Tendinta de crestere a dobanzilor a fost initiata, inca de anul trecut, de bancile din Europa Centrala si de Est, care au agreat majorarea dobanzii de politica monetara. In Romania, ritmul alert de crestere a dobanzii creditului se aliaza tendintelor politicii monetare impuse de Banca Nationala a Romaniei (BNR) pentru acest inceput de an, iar potrivit previziunilor majoritatea bancilor centrale vor opera in continuare majorari ale dobanzilor-cheie", se arata in comunicatul bancii.

Tendinta de crestere a dobanzii se aplica si in cazul creditului de nevoi personale ING Personal, pana la 14,95% pe an. Dobanda perceputa pentru creditul ING Personal este variabila la trei luni si se modifica in functie de evolutia pietei.

Clientii bancii care aleg un credit de nevoi personale ING Personal pot contracta pana la 60.000 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri