Prin intermediul cardului atasat, clientii bancii pot efectua depuneri si retrageri de numerar, isi pot plati facturile sau pot efectua transferuri de bani.

De asemenea, acest instrument permite schimburi valutare, cumparaturi in tara si in strainatate, precum si plati online. Dobanda acordata de ING este calculata din prima zi si de la primul leu. ING Retail Banking si-a dublat numarul de clienti in 2007.

"Tendinta de crestere a dobanzilor a fost initiata, inca de anul trecut, de bancile din Europa Centrala si de Est, care au agreat majorarea dobanzii de politica monetara. In Romania, ritmul alert de crestere a dobanzii creditului se aliaza tendintelor politicii monetare impuse de Banca Nationala a Romaniei (BNR) pentru acest inceput de an, iar potrivit previziunilor majoritatea bancilor centrale vor opera in continuare majorari ale dobanzilor-cheie", se arata in comunicatul bancii.

Citeste si:

Tendinta de crestere a dobanzii se aplica si in cazul creditului de nevoi personale ING Personal, pana la 14,95% pe an. Dobanda perceputa pentru creditul ING Personal este variabila la trei luni si se modifica in functie de evolutia pietei.

Clientii bancii care aleg un credit de nevoi personale ING Personal pot contracta pana la 60.000 lei.