"Am lansat operatiunile in Constanta in octombrie 2007, unde avem deja aproape 600 de clienti", a declarat directorul de comunicare al companiei, Simona David.

Compania isi deserveste clientii din Constanta printr-o retea de peste 25 de reprezentanti. Serviciile Provident sunt disponibile in prezent in peste 30 de orase din sudul, centrul si estul tarii.

Provident acorda imprumuturi la domiciliu oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani, care este folosita in special pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de mici renovari in apartament, evenimente in familie sau cumpararea de cadouri. Imprumutul la domiciliu este acordat in termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance si avea, la jumatatea lui 2007, peste 17.000 de clienti si o retea de circa 400 de reprezentanti in Bucuresti si in alte orase din sudul, centrul si estul tarii. Compania estimeaza ca va acoperi intreg teritoriul Romaniei in 2009.