ABN Amro ofera trei instrumente financiare pentru clientii cu venituri ridicate

ABN Amro Bank Romania ofera prin serviciul bancar "Preferred Banking" din clasa premium trei noi instrumente financiare pentru clientii cu venituri lunare nete de peste 5.000 euro sau care detin active de peste 50.000 euro.

Astfel, clientii acestui serviciu pot investi in obligatiunile Eurobond, emise de banca germana Kreditanstalt fur Wiederaufbau (KfW), care constituie obligatiuni Eurobond cu un rating foarte bun pentru cei care urmaresc o investitie mai sigura, cu un randament solid, se arata in comunicatul de presa.

Fondurile Mutuale Pioneer (Stabilo, Europa Obligatiuni, Integro si Premio) ofera solutii de diversificare a riscului pentru investitorii interesati sa investeasca pe pietele de capital si care se bazeaza pe expertiza unor manageri de investitii cu experienta.

Un alt tip de instrument oferit de banca - depozitele in monede alternative (Dual Currency Deposits) - reprezinta un produs de depozit in moneda straina, personalizat, pentru investitorii care au propriile estimari cu privire la evolutiile cursului de schimb, se mai arata in comunicat.

ABN Amro Bank Romania este subsidiara de pe piata romaneasca a ABN Amro NV, o banca cu active totale de 1.120 miliarde euro la jumatatea lui 2007 si 4.500 de unitati in 53 de tari.

ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro urmeaza sa fie impartite intre cele trei banci.

Activitatile desfasurate de banca in Romania vor fi preluate pe parcurs de Royal Bank of Scotland. ABN Amro este prezenta in Romania din noiembrie 1995 si activeaza in 15 orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri