Clientii UniCredit Tiriac Bank utilizatori de carduri pot avea acces la reteaua de bancomate a UniCredit Group din 16 tari europene platind acelasi comision de retragere de numerar perceput in reteaua proprie, de 0,2% pentru cardurile de debit.
Astfel, clientii bancii pot utiliza cele 15.000 de bancomate (ATM) din reteaua UniCredit Group in 16 tari europene, platind un comision standard pentru retragerea de numerar de 0,2% din suma retrasa, dar nu mai putin de 0,50 lei, pentru cardurile de debit, se arata in comunicat.

Posesorii cardurilor emise de UniCredit Tiriac Bank vor putea face retrageri de numerar in aceleasi conditii ca si in Romania la bancomatele bancilor membre UniCredit Group din Italia, Austria, Germania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina.

In mod similar, clientii altor banci UniCredit din aceste tari vor putea sa utilizeze bancomatele UniCredit Tiriac Bank in aceleasi conditii oferite de banca emitenta, se mai arata in comunicat.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group si detinea, la sfarsitul lunii septembrie 2007, active totale in valoare de 3,3 miliarde euro. Banca are, in prezent, aproximativ 600.000 clienti si 142 de sucursale deschise in 39 de judete.

UniCredit Tiriac Bank avea, la finalul lunii ianuarie, o retea de 356 de bancomate (ATM) si 3.188 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri