Institutia financiara nebancara Provident Financial Romania, specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica persoanelor care nu au acces in mod obisnuit la un credit bancar, a deschis o sucursala la Sibiu, a anuntat compania.

"Am lansat operatiunile in Sibiu in februarie 2008, unde avem deja aproape 160 de clienti", a declarat directorul general al companiei, Stephen Rice, care a adaugat ca serviciile Provident sunt disponibile in peste 30 de orase din sudul, centrul si estul tarii.

"In prezent avem aproape 20 de angajati si reprezentanti in Sibiu si ne asteptam ca numarul acestora sa depaseasca 80 pana la sfarsitul anului", a mai spus Stephen Rice intr-un comunicat de presa.

Provident acorda imprumuturi la domiciliu oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani, care este folosita in special pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de mici renovari in apartament, evenimente in familie sau cumpararea de cadouri. Imprumutul la domiciliu este acordat in termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance si avea, la jumatatea lui 2007, peste 17.000 de clienti si o retea de circa 400 de reprezentanti in Bucuresti si in alte orase din sudul, centrul si estul tarii. Compania estimeaza ca va acoperi intreg teritoriul Romaniei in 2009.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si