Societatea de asigurari Ardaf, controlata de PPF Investments, mizeaza pe o dublare a afacerilor in 2008 pana la peste 100 milioane euro, in special ca urmare a cresterii numarului de clienti si modernizarii produselor.
De asemenea, compania si-a propus pentru acest an cresterea vanzarilor prin intermediari si utilizarea unor canale alternative de vanzari, precum societatile de leasing si banci, a spus, citat de NewsIn, directorul general adjunct al Ardaf, Dan Bordeanu.

Pentru anul trecut, Ardaf afisase prime brute subscrise de 50 milioane euro, mai mici cu o zecime fata de 2006, si pierderi in scadere cu 70% la 10,8 milioane euro.

Reprezentantul Ardaf a adaugat ca, pentru acest an, societatea vrea sa treaca pe profit sau cel putin sa nu aiba pierderi.

Avansul afacerilor Ardaf va fi stimulat de segmentele Casco si de asigurare de locuinte, unde primele subscrise sunt estimate sa se dubleze, a mentionat Bordeanu.

De altfel, Ardaf va lansa in aprilie campania de promovare a produsului Loccasco, care reprezinta un pachet ce include asigurare la jumatate de pret pentru locuinta pentru risc de catastrofa si asigurare casco fara fransiza cu o reducere de 10%.

In orasele resedinta de judet, pentru o suma asigurata de 30.000 de euro, prima anuala de asigurare este de 15 euro, iar in alte localitati, pentru o valoare asigurata de 20.000 de euro, prima anuala va fi de 10 euro, au explicat oficialii companiei.

Asigurare Reasigurare Ardaf SA a fost infiintata in noiembrie 1992 si are sediul central in Cluj-Napoca. Reteaua teritoriala a companiei este formata din peste 200 de agentii si puncte de lucru si 32 de sucursale.

Ardaf ofera produse de asigurari de viata, asigurari de persoane altele decat cele de viata, de autovehicule, maritime si de transport, de aviatie, bunuri, raspundere civila, pierderi financiare din riscuri asigurate si raspundere civila auto (RCA).

Compania Sabile Ltd, controlata de PPF Investments, a preluat la inceputul anului trecut pachetul majoritar de actiuni al Ardaf, dupa ce a cumparat pachetele detinute anterior de Tender SA si Daniel Voicu. Vehiculul de investitii PPF Investments are sediul in Insulele Jersey (teritoriu britanic din Canalul Manecii) si a fost constituit cu capitaluri cehesti.

Potrivit unor articole publicate in presa ceha in aceasta luna, PPF Investments a intrat in negocieri cu Generali PPF Holding pentru vanzarea "la pachet" a societatilor Ardaf si Rai Asigurari, cumparate cu 40 milioane euro. Suma vehiculata de publicatia ceha Hospodarske Noviny pentru tranzactie este de 2 miliarde coroane cehesti (peste 78 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri