Raiffeisen Bank a lansat un pachet financiar pentru cabinete medicale si de tehnica medicala, case de avocatura, birouri notariale, executori judecatoresti si practicieni de insolventa, care include solutii de finantare, carduri individuale si pentru afaceri.

Intr-o prima faza, produsele sunt oferite de unitatile bancii din Bucuresti si judetele Timis, Cluj, Mures, Prahova si Iasi.

Banca ofera produse operationale, de creditare si investitionale, solutii de finantare garantata sau negarantata, finantare start-up, necesare atat investitiilor, cat si activitatii profesionale curente.

Gama de servicii mai include servicii bancare pe internet (internet banking), Raiffeisen Direct, MyBanking (operatiuni bancare la distanta prin internet, telefon fix sau mobil), carduri individuale si pentru afaceri, EPOS, astfel incat pacientii sau clientii cabinetelor si birourilor profesionale sa poata plati cu cardul.

Raiffeisen Bank Romania, subsidiara a diviziei internationale a grupului financiar austriac Raiffeisen, este a treia banca de pe piata romaneasca dupa active si are peste 2,2 milioane de clienti de retail, din care peste 130.000 de firme mici si mijlocii. Banca are peste 5.000 de clienti firme mari (corporate).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Startup-ul care vrea sa detecteze seisme din timp
Setari Cookie-uri