Credit Europe Bank a lansat creditul Construct IMM prin care se pot finanta constructii, extinderi si amenajari imobiliare pe o perioada de pana la 15 ani, informeaza banca.
"Produsul ofera clientilor bancii posibilitatea construirii, extinderii sau modernizarii spatiilor de birouri, de productie, depozitare sau comercializare", a declarat vicepresedintele adjunct pentru divizia IMM a Credit Europe Bank, Cemal Yildirim.

Construct IMM este un credit de investitii, destinat finantarii oricaror tipuri de constructii, extinderi sau amenajari imobiliare ale companiilor mici si mijlocii, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare.

Finantarea poate ajunge pana la 15 ani, oferindu-se in acelasi timp o perioada de gratie de cel mult noua luni, in functie de tipul investitiei.

Banca poate sustine toate cheltuielile legate de viitoarea investitie, cu avantajul unei perioade de utilizare a creditului corelata cu graficul de derulare a lucrarilor, care se poate intinde pana la 12 luni.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Construct IMM sunt intreprinderile mici si mijlocii stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de cel putin un an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank Romania, detinuta de grupul turc FIBA, are in prezent peste 400.000 de clienti si o retea de peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri