Pentru depozitul Prim in lei, dobanzile sunt cuprinse intre 7 % si 10,5 % pe an, in functie de termenul de maturitate - o luna, trei, sase sau 12 luni. La depozitele in euro, dobanzile sunt cuprinse intre 4 % si 5,5% pe an, in functie de scadenta.

Ronsmart include, pe langa un depozit la termen, pe trei sau sase luni, si un plasament intr-un fond de investitii. Pentru varianta care presupune plasarea a 90% din suma in depozit si 10% in fondul de investitii, dobanda a crescut, la 10% pentru scadenta la trei luni, respectiv la 10,5% pe an, pentru scadenta la sase luni. Pentru varianta 70% depozit - 30% fond de investitii, dobanda a crescut de la 9,3% la 11% pe an, pentru depozitele constituite pe termen de trei luni.

Dobanda pentru varianta in care banii se impart in mod egal intre depozit si fondul de investitii a inregistrat cea mai mare crestere, de la 10% la 12% pe an, in cazul depozitelor cu termen la trei luni.
Dobanda la depozitul Start, cu scadenta la trei luni, ajunge la 10,5% pe an, de la 9,5% pe an pana in prezent.

Citeste si:

Contul de economii Perfect a inregistrat o crestere a dobanzii cu 1,5 puncte procentuale, pana la 9% pe an.

Bancpost este controlata de grupul financiar elen EFG Eurobank, care mai detine in Romania companiile Euroline Retail Service IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance, EFG Eurobank Securities, EFG Leasing, EFG Eurobank Property Services si EFG IT Shared Services.