"Prin colaborarea noastra cu ING Bank, dorim sa oferim clientilor platitori, pe langa avantaje de economie de timp si proximitate, garantia ca sumele pe care le vor plati in locatiile Payzone vor ajunge la companiile furnizoare", a declarat directorul comercial al Payzone, Cristina Constantin.

Payzone estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, consumatorii vor putea achita in sucursalele sale cel putin zece tipuri de servicii si utilitati facturabile.

"Parteneriatul cu Payzone ne permite sa extindem gama de servicii de colectare oferite clientilor nostri. Companiile furnizoare de utilitati si de servicii de telecomunicatii isi vor extinde astfel considerabil reteaua de colectare", a spus directorul departamentului de plati si management al ING Bank Romania, Victor Rusu.

Citeste si:

Payzone are cea mai extinsa retea independenta de plati electronice cu numerar din Europa si opereaza peste 630 milioane de tranzactii anual printr-o retea constituita din 240.000 de puncte de operare.
"Prin intermediul acestui serviciu, marii emitenti de facturi vor avea acces la cea mai extinsa retea de colectare a contravalorii facturilor din Romania", a mai spus Rusu.

Payzone opereaza in Romania din anul 2005 si detine peste 8.000 de terminale, avand relatii comerciale cu peste 1.200 de distribuitori si parteneri de retail. Compania ofera servicii de operare electronica de plata a facturilor pentru Posta Romana.

ING Bank Romania, sucursala de pe piata romaneasca a grupului financiar olandez ING, are 29 de sucursale bancare pentru companii si peste 160 de unitati pentru populatie.