Bancpost a majorat limitele de creditare pentru toate produsele din portofoliul de credite de consum.

Astfel, pentru creditele de refinantare suma s-a marit pana la 30.000 de euro (sau echivalentul in lei, sau in franci elvetieni), iar pentru creditele de consum acordate clientilor Bancpost care primesc salariul pe un card emis de Bancpost, suma acordata a ajuns tot la 30.000 de euro.

Pe cardul de credit, clientii noi pot obtine o limita de pana la sapte salarii, iar pentru descoperitul de cont (overdraft), banca ofera pana la 12 salarii credit direct pe cardul de salariu.

Citeste si:

"Suntem increzatori ca acesta este startul pentru a face din anul 2008 un an exceptional asa cum s-a dovedit si 2007, cand portofoliul nostru a crescut cu 118%, depasind cresterea generala a pietei cu aproape 50%", a declarat vicepresedintele executiv al Bancpost, divizia credite de consum, Philippos Karamanolis.

Bancpost este controlata de grupul financiar elen EFG Eurobank, care mai detine in Romania companiile Euroline Retail Service IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance, EFG Eurobank Securities, EFG Leasing, EFG Eurobank Property Services si EFG IT Shared Services.