Profitul brut al Omniasig, membra a Vienna Insurance Group, a crescut anul trecut cu 107% fata de 2006, pana la 40 milioane lei (12 milioane euro), iar valoarea primelor brute subscrise de companie a urcat cu 65% in acelasi interval, informeaza NewsIn.
Omniasig a afisat, pentru 2007, prime brute in valoare de 884 milioane lei (264,8 milioane euro), fata de 536 milioane lei (152 milioane euro) in anul precedent.

Valoarea daunelor platite de companie a avansat cu 19,4% anul trecut, pana la 367,6 milioane lei (110,15 milioane euro), de la 307,8 milioane lei (92,2 milioane euro) in 2006.

Omniasig, al doilea jucator din piata de asigurari romaneasca, si-a extins reteaua de unitati pana la aproape 300 de sucursale, agentii si puncte de lucru. Numarul angajatilor a crescut la peste 1.700 de persoane.

Strategia de dezvoltare a companiei include si in 2008, la fel ca anul trecut, o crestere a ponderii retail-ului in structura portofoliului companiei. Acest aspect a fost sustinut in 2007 prin parteneriatul desfasurat cu reteaua Carrefour, care va continua si in acest an. Un alt parteneriat creat de Omniasig in 2007 a fost cel cu OMV, Petrom si PetromV, prin care clientii au putut sa incheie polite RCA in aceste benzinarii.

Din 2005, compania Omniasig este membra a Vienna Insurance Group, prezent in Romania si prin companiile: Omniasig Asigurari de Viata, Unita, Agras si Asirom.

VIG a preluat, luna trecuta, societatile BCR Asigurari si BCR Asigurari de Viata, in cadrul unui acord mai larg cu grupul austriac Erste.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri