Asitrans-Euroins intra pe piata asigurarilor de sanatate

Compania de asigurari Asitrans-Euroins va lansa, luna viitoare, asigurarea voluntara de sanatate, care poate acoperi, in limita sumei asigurate, cheltuieli de spitalizare, medicale, operatii, consultatii si tratamente.

"Nu vizam, in acest an, un nivel de prime brute subscrise foarte mare pe acest segment. Probabil acestea se vor situa in jurul valorii de 100.000 euro. Pentru moment este mult mai importanta pregatirea unei oferte foarte competitive, precum si specializarea echipei de vanzari", a declarat directorul societatii de asigurari, Bogdan Stan.

„La nivelul pietelor mature procentul asigurarilor de sanatate se situeaza undeva la 29%”, a mai precizat Stan, adaugand ca lansarea se inscrie in strategia companiei fixate in 2004, de a lansa o noua linie de business in fiecare an.

Primele brute subscrise de ASITRANS-EUROINS in anul 2007 s-au ridicat la valoarea de 91,2 milioane lei. Compania si-a extins reteaua teritoriala pana la aproape 95 de unitati in 2007, urmand ca in acest an sa creasca numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007. Asitrans-Euroins este controlata de grupul bulgar Eurohold.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri