Reprezentantii OTP Leasing Romania au reamintit ca, pentru acest an, compania are ca obiectiv finantarea de bunuri de 200 milioane euro, bazandu-se mai ales pe sucursalele deschise in tara.

OTP Leasing Romania a deschis, ca parte a strategiei de extindere, sapte sucursale in orasele Constanta, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Cluj si Iasi, iar pana pe 15 mai clientii noi ai societatii vor beneficia de asigurare Casco gratuita.

"OTP Leasing Romania isi mentine obiectivul principal anuntat la infiintarea companiei, acela de a deveni unul dintre primii zece jucatori din piata de leasing din Romania, dupa primii doi ani de activitate, cu o cota de piata de aproximativ 7-8%. Ne propunem ca, pentru acest an, sa atingem o cifra de afaceri de 200 milioane euro", a declarat directorul general al OTP Leasing Romania, Mircea Dihel.

Compania ofera tuturor clientilor noi o asigurare Casco gratuita la societatea de asigurari Asiban, pe tot parcursul primului an de leasing.

OTP Leasing Romania si-a inceput activitatea in august 2007, iar la finalul anului trecut a avut o cifra de afaceri de 36 milioane euro. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70% din actiunile companiei, si OTP Bank Romania, cu o participatie de 30%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si