Reprezentantii OTP Leasing Romania au reamintit ca, pentru acest an, compania are ca obiectiv finantarea de bunuri de 200 milioane euro, bazandu-se mai ales pe sucursalele deschise in tara.

"OTP Leasing Romania isi mentine obiectivul principal anuntat la infiintarea companiei, acela de a deveni unul dintre primii zece jucatori din piata de leasing din Romania, dupa primii doi ani de activitate, cu o cota de piata de aproximativ 7-8%. Ne propunem ca, pentru acest an, sa atingem o cifra de afaceri de 200 milioane euro", a declarat directorul general al OTP Leasing Romania, Mircea Dihel.

Compania ofera tuturor clientilor noi o asigurare Casco gratuita la societatea de asigurari Asiban, pe tot parcursul primului an de leasing.

OTP Leasing Romania si-a inceput activitatea in august 2007, iar la finalul anului trecut a avut o cifra de afaceri de 36 milioane euro. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70% din actiunile companiei, si OTP Bank Romania, cu o participatie de 30%.