Coface Romania lanseaza aplicatia "Cautare gratuita a companiilor", reprezentand un motor de cautare a peste 8,5 milioane de companii din opt tari din Europa Centrala si de Est, informeaza compania.

Companiile ce pot fi identificate prin utilizarea motorului de cautare sunt extrase din baza de date ICON a Coface Central Europe ce contine peste 8,5 milioane de companii din Europa Centrala si de Est, dintre care 1,5 milioane de companii sunt din Romania.

Baza de date contine informatii despre companii din Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Slovenia.

Companiile care doresc sa afle informatii despre partenerii de afaceri existenti si potentiali pot obtine gratuit date de identificare ale companiilor, date de contact (adresa, telefon, fax, pagina de internet, e-mail), numar de inmatriculare, tara de provenienta, forma legala si activitatile desfasurate.

Clientii Coface Romania pot obtine si un raport complet cu date financiare despre compania cautata, fara a repeta procesul de cautare.

Baza de date ICON contine date despre 8,5 milioane de companii din Europa Centrala si de Est, 3 milioane de declaratii financiare ale companiilor, o medie de 300.000 de declaratii financiare ale companiilor adaugate in fiecare an, peste 200.000 de cazuri de colectare creante si informatii despre 172.000 de companii aflate in insolventa.

Compania Coface Holding, cu afaceri si pe piata romaneasca, a obtinut anul trecut un profit net de 204 milioane euro, in crestere cu 36,3% fata de 2006, ca urmare a avansului pe toate cele patru linii principale de afaceri si in special pe segmentul de factoring.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Piața de asigurări RCA din România, cea mai mare rată a daunei din regiune
Setari Cookie-uri