Banca a lansat depozitul Star la inceputul lunii aprilie, avand initial o perioada de maturitate de 3 luni si o dobanda fixa de 10,5% pe an.

"Tinand cont de impactul produsului si de interesul consumatorilor pentru economisirea pe termen mai lung, am atasat depozitului Star doua noi scadente, la 6 si respectiv 12 luni", a spus directorul general responsabil de divizia de retail bancar si operatiuni al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

Astfel, la economiile in lei in depozitele Star pe 3 luni, dobanzile oferite de Piraeus sunt de 10,50% pe an, la cele pe 6 luni - de 10,75% pe an, iar la cele pe 12 luni - de 11% pe an.

La depozitele in euro,dobanzile anuale sunt de 5% la cele pe 3 luni, 5,10% la cele pe 6 luni si de 5,25% la economiile plasate pe 12 luni.

Citeste si:

Banca nu percepe comisioane pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, iar deschiderea unui cont curent se poate efectua fara alte costuri.

In plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii: capitalizare sau la scadenta.

Piraeus Bank Group, care controleaza Piraeus Bank Romania, are in prezent 744 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.