Compania de consultanta financiara, Bostina & Associates Financial Consulting, a aderat la reteaua internationala de consultanta AGN International, au anuntat joi reprezentantii Bostina & Associates Financial Consulting.
"Afilierea la AGN International ne va asigura colaborarea cu firme de renume pe plan international in domeniul financiar-fiscal si de audit (...) si ne da posibilitatea de a mari aria de cuprindere a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri", a spus tax and finance manager Bostina & Associates Financial Consulting, Dragos Doros, citat de NewsIn.

AGN International are peste 200 de firme membre in 87 de tari, a le caror venituri cumulate sunt de circa 1,2 miliarde de dolari in anul 2007. Reteaua AGN reuneste 9.900 de consultanti si experti.

"Incercam sa capatam o expunere internationala", a mai declarat Doros.

Bostina & Associates Financial Consulting ofera servici de consultanta financiara, fiscala si finantari internationale. In 2007 compania a inregistrat o cifra de afaceri de 738.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri