Credit Europe Leasing a afisat anul trecut afaceri in crestere cu 74,23% pana la 204,2 milioane euro, mai ales din finantarea pe segmentul de autovehicule, a declarat Beatrice Boban, responsabil de relatii publice si comunicare.

In 2006, Credit Europe Leasing inregistrase o valoare a bunurilor finantate de 117,2 milioane euro.

"In ce priveste structura portofoliului in 2007, 40% din finantari au fost destinate segmentului de autovehicule, 32% au reprezentat finantarile pe segmentul imobiliar, iar restul de 28% din portofoliu au constat in finantari pe segmentul de echipamente", a precizat Boban, citat de NewsIn.

Credit Europe Leasing a inregistrat anul trecut 3.200 de contracte si detinea 6,5% din piata acoperita de Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), respectiv 4,2% din piata de leasing din Romania.

Credit Europe Leasing IFN SA are ca actionar majoritar compania Credit Europe Bank NV, controlata de grupul FIBA, cu o participatie de aproximativ 99% din actiunile companiei.

Compania are un capital social de 38,45 milioane lei (10,8 milioane euro) si detine birouri in orase precum Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Anchor are un nou director general, dupa 8 luni de interimat