Credit Europe Leasing a afisat anul trecut afaceri in crestere cu 74,23% pana la 204,2 milioane euro, mai ales din finantarea pe segmentul de autovehicule, a declarat Beatrice Boban, responsabil de relatii publice si comunicare.

In 2006, Credit Europe Leasing inregistrase o valoare a bunurilor finantate de 117,2 milioane euro.

"In ce priveste structura portofoliului in 2007, 40% din finantari au fost destinate segmentului de autovehicule, 32% au reprezentat finantarile pe segmentul imobiliar, iar restul de 28% din portofoliu au constat in finantari pe segmentul de echipamente", a precizat Boban, citat de NewsIn.

Credit Europe Leasing a inregistrat anul trecut 3.200 de contracte si detinea 6,5% din piata acoperita de Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), respectiv 4,2% din piata de leasing din Romania.

Credit Europe Leasing IFN SA are ca actionar majoritar compania Credit Europe Bank NV, controlata de grupul FIBA, cu o participatie de aproximativ 99% din actiunile companiei.

Compania are un capital social de 38,45 milioane lei (10,8 milioane euro) si detine birouri in orase precum Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum s-au schimbat obiceiurile financiare ale oamenilor de la debutul pandemiei
Setari Cookie-uri