Contul Flexibil se poate deschide in lei, avand o dobanda apropiata de cea a unui depozit la termen, oferind posibilitatea de a face operatiuni de debit si credit in orice zi pe durata constituirii contului. Dobanda de 9% este o dobanda neta, veniturile obtinute din dobanzi neimpozitandu-se in cazul acestui cont.

Banca Romaneasca a decis sa mareasca nivelul dobanzilor pentru depozitele la termen in lei, cu dobanda fixa, care sunt cuprinse acum intre 9% si 11% in functie de scadenta depozitului. Astfel, pentru depozitul constituit pe 6 luni dobanda s-a majorat de la 9.0% la 11%, iar in cazul depozitelor pe 3 luni, dobanda a crescut de la 9.1% la 10.75.

Banca Romaneasca are un capital social de peste 118 milioane euro si o retea nationala formata din 126 sucursale, avand 15 ani de activitate pe piata bancara din Romania.

In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar la Banca Romaneasca, detinand in prezent 88,7% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) care detine 10,17% din capitalul social al bancii.