Depozitarul Central a inregistrat majorarea de capital cu 9,9% pana la 178,82 milioane lei a Bancii Comerciale Carpatica (BCC), potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Pentru majorarea de capital, Banca Comerciala Carpatica a emis 163 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei si o prima de emisiune de 0,03 lei/titlu, iar actionarii au subscris 98,95% din totalul actiunilor emise.

La majorare au putut participa toate persoanele inscrise in registrul actionarilor la 4 decembrie 2007.

Titlurile vor reintra la tranzactionare vineri, iar bursa precizeaza ca nu se impune limitarea procentuala a pretului ordinelor inroduse pana la formarea pretului de referinta. Actiunile BCC se va tranzactiona pe pietele Regular si OddLot si nu se vor tranzactiona pe piata Deal, potrivit reglementarilor codului bursei.

In urma majorarii capitalului, actionarul majoritar al companiei ramane Ilie Carabulea, care detine 35,82% din capitalul social.

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a obtinut anul trecut un profit net de 7,98 milioane lei (2,21 milioane euro), in scadere cu 58,6% fata de anul anterior, pe fondul investitiilor facute in extinderea retelei teritoriale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri