Astfel, Bogdan Pirvu si Viorel Stoica au devenit directori generali adjuncti ai Fata Asigurari SA din 9 mai, prin ocuparea postului vacant ramas in urma aprobarii de catre actionarul societatii a cererii de retragere a lui Paul Ciobotaru din toate functiile detinute.

Bogdan Pirvu si Viorel Stoica vor asigura conducerea executiva a societatii alaturi de directorul general Fanel Plopeanu, se arata in comunicat.

Noii directori generali adjuncti au o experienta manageriala de peste noua ani in asigurari si au ocupat functii de conducere in cadrul unor corporatii precum VIG sau Asiban.

Citeste si:

Prin schimbarea managementului, actionarii societatii au in vedere dezvoltarea companiei in baza strategiilor aprobate in aceeasi sedinta a consiliului de administratie.

Divizia specializata de asigurari agricole a grupului italian Generali - FATA Assicurazioni - a preluat in toamna lui 2006 compania Asigurari Global, care a devenit ulterior FATA Asigurari Agricole. Compania a inceput activitatea de subscriere, mai ales pentru asigurarile agricole, dupa 1 noiembrie 2006.