Credit Europe Bank Romania a lansat o platforma pentru plata automata a facturilor, prin acest serviciu platile putand fi facute direct din contul curent al clientilor corporate, doar in baza listei cu facturi emise si transmise de catre furnizor.
"Prin lansarea noului produs Direct IMM, clientii nostri au acum posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizori (distribuitori, producatori), la o data prestabilita, fara a fi necesara deplasarea la banca", a declarat Cemal Yildirim, vicepresedinte adjunct pentru divizia IMM din cadrul Credit Europe Bank Romania.

Produsul are ca scop plata facturilor emise de catre furnizori clientilor IMM. Acesta se adreseaza furnizorilor de bunuri si servicii.

De asemenea, Direct IMM poate avea atasata o linie de credit care va permite clientilor IMM eligibili sa efectueze plata facturilor catre furnizorii care beneficiaza de noul serviciu, fara a-si utiliza sursele proprii sau apela la alta finantare.

Beneficiarii eligibili pentru noul produs cu linie de credit atasata sunt IMM, stabile din punct de vedere financiar, care nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati si care deruleaza activitate comerciala, pe baza de contract valabil cu furnizorii cu care banca are semnata o conventie de lucru.

Clientul IMM va putea folosi facilitatea Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori, pentru fiecare dintre acestia avand un cont curent dedicat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri