"Prin lansarea noului produs Direct IMM, clientii nostri au acum posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizori (distribuitori, producatori), la o data prestabilita, fara a fi necesara deplasarea la banca", a declarat Cemal Yildirim, vicepresedinte adjunct pentru divizia IMM din cadrul Credit Europe Bank Romania.

Produsul are ca scop plata facturilor emise de catre furnizori clientilor IMM. Acesta se adreseaza furnizorilor de bunuri si servicii.

De asemenea, Direct IMM poate avea atasata o linie de credit care va permite clientilor IMM eligibili sa efectueze plata facturilor catre furnizorii care beneficiaza de noul serviciu, fara a-si utiliza sursele proprii sau apela la alta finantare.

Citeste si:

Beneficiarii eligibili pentru noul produs cu linie de credit atasata sunt IMM, stabile din punct de vedere financiar, care nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati si care deruleaza activitate comerciala, pe baza de contract valabil cu furnizorii cu care banca are semnata o conventie de lucru.

Clientul IMM va putea folosi facilitatea Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori, pentru fiecare dintre acestia avand un cont curent dedicat.