Banca Comerciala Romana (BCR) plateste din 28 mai dobanda aferenta celui de-al treilea cupon al obligatiunilor proprii, in valoare de 3,61 lei/obligatiune, pentru toti detinatorii inregistrati in 22 mai.
Valoarea cuponului a fost calculata conform unei dobanzi fixe de 7,25% pe an, iar plata sumelor pentru cel de-al treilea cupon, aferent perioadei 28 noiembrie 2007 - 27 mai 2008, se va face pana in 5 iunie. Sumele neridicate de investitori in perioada de plata vor fi achitate la solicitarea scrisa transmisa catre BCR.

Pentru cel de-al patrulea cupon (28 mai - 27 noiembrie 2008), data de referinta este de 24 noiembrie, iar valoarea dobanzii aferente unei obligatiuni este de 3,65 lei.

In noiembrie 2006, BCR a emis 2,43 milioane de obligatiuni cu o valoare a principalului de 100 lei. Principalul va fi rambursat la maturitate, in noiembrie 2009. Dobanda bondurilor va fi platita semestrial, iar rata dobanzii este fixa, de 7,25%.

Obligatiunile BCR se tranzactioneaza in sectorul Titluri de credit, la categoria a doua a obligatiunilor corporative, cu simbolul BCR09.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri