Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent.

In functie de perioada pe care sunt constituite acestea, dobanda poate ajunge pana la 10,50% pe an.
Pentru depozitele in lei la o luna cu plata la scadenta, banca plateste o dobanda fixa de 10% pe an, iar pentru depozitele in euro, banca plateste 4,25% pe an. In cazul depozitelor la o luna in dolari, GarantiBank plateste o dobanda de 3% pe an.

La depozitele in lei la termen de trei luni, dobanda platita de banca este de 10,25% pe an, iar la depozitele pe sase si 12 luni, banca plateste o dobanda de 10,50% pe an.

Citeste si:

Totodata, banca a majorat dobanzile la depozitele in lei, euro si dolari pentru firme. In urma majorarii, dobanda pentru depozitele in lei pe o perioada de 12 luni este de 9,50% pe an.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 38 de agentii, dintre care 13 in Bucuresti.