GarantiBank a majorat dobanzile pentru depozitele in lei si valuta, platind o dobanda fixa de 5% pe an la euro si 10,50% pe an la lei, a anuntat banca.
Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent.

In functie de perioada pe care sunt constituite acestea, dobanda poate ajunge pana la 10,50% pe an.
Pentru depozitele in lei la o luna cu plata la scadenta, banca plateste o dobanda fixa de 10% pe an, iar pentru depozitele in euro, banca plateste 4,25% pe an. In cazul depozitelor la o luna in dolari, GarantiBank plateste o dobanda de 3% pe an.

La depozitele in lei la termen de trei luni, dobanda platita de banca este de 10,25% pe an, iar la depozitele pe sase si 12 luni, banca plateste o dobanda de 10,50% pe an.

Totodata, banca a majorat dobanzile la depozitele in lei, euro si dolari pentru firme. In urma majorarii, dobanda pentru depozitele in lei pe o perioada de 12 luni este de 9,50% pe an.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 38 de agentii, dintre care 13 in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri