AIG Life Asigurari Romania, divizia de asigurari de viata a grupului AIG, l-a numit, de la 1 iunie, pe Mihai Popescu in functia de director al departamentului de marketing, ca urmare a strategiei companiei de promovare a managerilor romani.

"Strategia AIG este conducerea operatiunilor locale cu oameni locali", a declarat directorul general al AIG Life, Theodor Alexandrescu.

Mihai Popescu, fost director de asigurari de grup si institutii financiare in cadrul AIG Life, s-a alaturat AIG Life in ianuarie 2003. Mihai Popescu va coordona activitatea de vanzari si marketing pentru toate liniile de distributie ale companiei: distributie proprie (prin agentie), brokeri, institutii financiare, vanzari directe si marketing direct.

Anterior posturilor ocupate in cadrul AIG Life, Popescu a ocupat functii de management in vanzari si marketing pentru Procter & Gamble, divizia balcanica si Citibank Romania.

AIG Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are o cota de piata de peste 15%. Compania este principalul actionar al AIG Fond de Pensii SA, constituita in iulie 2007.

AIG Fond de Pensii a urcat doua pozitii in topul fondurilor de pensii, ajungand pe locul patru, dupa virarea primelor contributii in sistemul pensiilor private obligatorii (pilon II).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si