Libra Bank si distribuitorul autorizat de autoturisme Radacini Motors au semnat recent un parteneriat prin care finanteaza autoturismele Opel achizitionate de medici, farmacisti, avocati si notari, a anuntat banca.

Clientul beneficiaza, astfel, de un discont la valoarea autoturismului cumparat prin Radacini Motors si are acces la finantarea diferentei de plata prin creditele speciale de la Libra Bank dedicate profesiilor liberale.

Reducerile de pret oferite de Radacini Motors acestor categorii speciale de clienti variaza in functie de model, iar procentele valabile pana la 30 iunie sunt de pana la -15% la modelele Opel Astra Sedan, Opel Vectra, Opel Zafira, Opel Meriva, Opel Astra si Astra Classic, Opel Antara si pana la -12% la modelele Opel Combo Tour si Opel Corsa.

Oferta este supusa unor termene si conditii care sunt disponibile in spatiile de prezentare (showroom) ale Radacini Motors, se mai arata in comunicat.

Persoanele si cabinetele din sectorul medical, farmaceutic si juridic isi pot achita aceste modele prin contractarea unui credit auto de la Libra Bank, la care perioada maxima de rambursare este de sapte ani. La caeste credite, banca nu percepe comision de acordare si nici de plata anticipata a creditului si ia in considerare incasarile cabinetului, nu profitul acestuia.

Radacini Motors este distribuitor autorizat in Romania pentru autoturismele marca Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette si Hummer, se numara printre liderii de piata pe segmentul automobilelor de clasa medie, superioara si premium si a vandut in ultimii trei ani peste 10.000 unitati din aceste marci.

Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, care deruleaza investitii de peste 3 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.

Structura portofoliului de credite al Libra Bank cuprinde: profesii liberale in proportie de 30%, companii corporative - 47%, populatie - 23%. Volumul creditelor acordate profesiilor liberale in 2007 a fost de 83,6 milioane lei, reprezentand 31,78% din volumul total al creditelor acordate de Libra Bank. Soldul creditelor pentru profesii liberale valabil la sfarsitul anului trecut era de 124,8 milioane lei, Libra Bank estimand pentru anul 2008 o crestere cu pana la 50%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si