ING Fond de Pensii a primit o contributie minima de 1 leu la fondul de pensii obligatorii pe care il administreaza si o contributie maxima de 20.333 lei, aproape doua treimi (63%) din totalul contributiilor corespunzand unor salarii cuprinse intre 369 si 1.340 lei, potrivit datelor companiei.
"Cea mai mare contributie corespunde unui salariu de circa 300.000 de euro. Probabil ca aceasta contributie aferenta lunii martie reprezinta un bonus obtinut de salariat anul trecut", a spus directorul genral al ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu.

Totalul sumelor virate de Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) este de 88,19 milioane lei (24,13 milioane euro), valoarea medie pe asigurat fiind de 7,55 euro.

Primele viramente catre fondurile de pensii obligatorii, aferente lunii martie, au fost facute pe 20 mai.

ING Pensii Private detine 33,2% din piata, fiind urmat de Allianz-Tiriac Pensii Private, cu o cota de piata de 25,6%, si de Generali Fond de Pensii, cu 9,37%, acestia atragand cea mai mare parte a celor 4,15 milioane de participanti la pilonul II, al pensiilor private obligatorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri