Deutsche Leasing International ataca piata romaneasca de leasing financiar

Deutsche Leasing International intra pe piata romaneasca de leasing financiar din luna iulie, prin compania Deutsche Leasing Romania IFN SA, ca urmare a potentialului mare de crestere pe care il are piata din Romania, a declarat directorul general al companiei, Daria Dragut.

"Consideram ca piata de leasing din Romania ofera posibilitatea extinderii volumului de finantari in leasing pe toate segmentele, in special pe cel de autovehicule, utilaje industriale, camioane si echipamente de constructii", a precizat Dragut, citat de NewsIn.

Managerul a adaugat ca Deutsche Leasing Romania IFN SA isi va incepe activitatea in luna iulie a acestui an. Potrivit acesteia Deutsche Leasing International a hotarat sa intre pe piata romaneasca de leasing financiar inca din vara anului trecut, in urma solicitarilor venite din partea clientilor companiei si a partenerilor de afaceri din Romania.

Deutsche Leasing International, care are ca actionar majoritar compania Sparkassen-Finanzgruppe, a deschis sucursale in aproape 90% din tarile din Europa.

Deutsche Leasing Romania IFN SA a primit autorizare de functionare de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti in urma cererii din 27 martie 2008.

Deutsche Leasing Romania IFN SA are un capital social de 3,3 milioane lei, divizat in 33.000 de actiuni cu o valoare nominala de 100 lei. Societatea este controlata de Deutsche Sparkassen Leasing AG & CO, cu 95% din capitalul social, si de Deutsche Objekt - Leasing GMBH, cu 5%.

Compania are cinci administratori cu o durata a mandatului de doi ani. Daria-Iuliana Dragut si Georg Hansjurgens sunt administratori executivi, in timp ce Hans-Michael Heitmuller, Rudiger Freiherr Von Folkersamb si Eckhard Creutzburg sunt administratori neexecutivi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri