Alpha Leasing a afisat afaceri de 173,4 milioane euro in ultimii doi ani, din care 106,2 milioane euro anul trecut si 67,2 milioane euro in 2006.

"In 2007, valoarea bunurilor finantate pe segmentul de autovehicule a fost de 78,8 milioane euro, echipamentele (inclusiv cele medicale) au contribuit cu 26,9 milioane euro, iar finantarile pe segmentul imobiliar au fost de 0,5 milioane euro", a mentionat Filip, potrivit NewsIn.

O mare parte din proiectele pentru firme mici si mijlocii (IMM-uri) au primit bani dintr-o linie de finantare de cinci milioane euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), cu care societatea a incheiat un acord.

Citeste si:

"Alpha Leasing a finantat bunuri de 420 milioane euro in cei 10 ani de activitate pe piata romaneasca de leasing", a mai spus Filip.

Alpha Leasing IFN SA este membra a grupului financiar grec Alpha Bank, prezent in Romania, Bulgaria, Albania, Cipru, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie si SUA. Alpha Leasing este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare.