Volksbank Romania acorda din iunie credite pentru nevoi personale fara ipoteca doar in moneda nationala.

Astfel, incepand cu luna iunie, Volksbank Romania ofera ca alternativa de finantare a nevoilor personale doar credite in moneda nationala.

"Volksbank Romania sprijina politica Bancii Nationale a Romaniei de limitare a creditului de consum in valuta", mentioneaza reprezentantii bancii.

Creditul este oferit populatiei cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si cu venituri nete lunare de peste 200 euro (echivalentul in lei).

Produsul, numit Easy Credit Plus, este oferit fara garantii materiale (fara ipoteca), pe o perioada de cel mult cinci ani, iar valoarea maxima a imprumutului este de 36.000 lei.

Dobanda este de 12% pe an, iar banca percepe un comision de risc de 0,59% pe luna, aplicat lunar la soldul creditului. Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 21% pe an.

Volksbank Romania a afisat in primul trimestru al acestui an un profit operational de 7,03 milioane euro, cu 70,5% mai mare fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii portofoliului de credite de doua ori si jumatate in intervalul martie 2007-martie 2008.

La sfarsitul primului trimestru al acestui an, Volksbank Romania avea o retea de 245 de unitati, din care 150 de sucursale proprii si 95 de unitati in franciza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si