Bank Leumi Romania a lansat un depozit cu plata dobanzii in avans, destinat populatiei si companiilor, depozit pentru care banca ofera dobanzi anuale fixe de 11,50% la lei si 5,25% la euro pentru sase luni, suma minima de constituire fiind de 1.000 lei sau 250 euro, a anuntat banca.
Plata in avans a dobanzii aduce un plus de valoare prin indepartarea efectelor inflatiei, clientul beneficiind inca de la depunere de dobanda aferenta intregii perioade de constituire a depozitului, se mentioneaza in comunicat.

Efectul platii in avans a dobanzii echivaleaza cu o bonificare pentru depozitele constituite pe termen de sase luni, cu plata dobanzii la scadenta de 12,2% la lei si de 5,4% la euro.

Dobanda este virata in contul curent al clientului la data constituirii depozitului, iar comisionul pentru ridicarea acesteia este zero.

Oferta Bank Leumi Romania este valabila de pe 16 iunie pana pe 30 septembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri