Compania de leasing operational New Kopel Romania va deschide unitati comune cu asiguratorul Clal Romania, pentru a reduce costurile aferente vanzarilor de produse si servicii, in urma parteneriatului incheiat intre cele doua parti, potrivit editiei online a publicatiei israeliene Globes, citata de NewsIn.
New Kopel Romania a fost prima companie specializata care a adus leasingul operational pe piata romaneasca si s-a lansat oficial in septembrie 2005. Acordul a fost semnat in pofida competitiei intre Clal Insurance Enterprises Holdings Ltd. si New Kopel Ltd. pe piata din Israel, arata Globes.

Clal Romania are 140 de angajati si a inceput sa vanda polite de asigurari de la jumatatea lunii aprilie, dupa ce a obtinut autorizatie de la arbitrul asigurarilor pentru vanzarea de polite de raspundere civila obligatorie auto (RCA).

O conditie pentru obtinerea autorizatiei a fost ca societatea sa deschida 42 de pucte de lucru in tara, ceea ce ar fi adus costuri mari pentru companie.

Clal Insurance Enterprises Holding Ltd a fost autorizata, la finalul lui 2006, de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), sa vanda polite de asigurare pe teritoriul Romaniei, prin intermediul subsidiarei sale, Clal
Asigurari-Reasigurari, al carei sediu central a fost stabilit la Bucuresti.

Subsidiara Clal din Romania dispune de 140 de angajati si de 41 de sucursale pe intreg teritoriul Romaniei, investitia totala fiind in valoare de 8 milioane dolari.

Sixt New Kopel a intrat si pe piata masinilor "second-hand" in 2007, oferind spre vanzare masini care au facut anterior obiectul contractelor de leasing operational si inchiriere ale companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri